I appreciate your concern, you're gonna stink and burn

Satt igår och knopade ihop min egen lilla roadmix. Det blev en mycket trevlig blanding mellan 70-, 80- och 90-talsrock. Nirvana möter The Runaways och på ett litet hörn finns Marilyn Manson och Ozzy Osbourne med. Love it! Fixade även in några nya filmer på iPoden och tar med mig två böcker -Tarantino och Slash-. Jag tror jag överlever helgen i (25)minus grader. Hoppas jag.




(Nirvana - Rape Me)

Now I'm ready to feel your hands, lose my heart on the burning sand

Joan Jett & The Blackhearts spelas trevligt ur mina iPodhögtalare. Det är så det ska vara. Ska göra en roadtrip-playlist till mig själv så att jag har något annat att lyssna på än kendoprat hela bilresan till Gällivare. Och varför ska jag åka till Gällivare? För att jag är en underbar flickvän som följer med sin pojkvän på träningsläger. Ja, så är det.






(Joan Jett & The Blackhearts - I wanna be your dog)

Make me scream hey what's your name?

Har just tittat på en av mina favoritfilmer. En film jag kan se en miljon gånger till. Minst. Underbara musik. Underbara the Runaways.





(The Runaways - Lovers)

Slap my face just to feel, to feel you somehow again, again.

Sitter hemma och skriver brev -retro!- till den finaste Fredrika. Samtidigt sjunger -skriker- jag med i gamla 80tals hits. Love it! Hade körlektion i snöstormen idag, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Men både jag och körskoleläraren överlevde. Knappt.




(Jimmy Eat World - Carry You)

Bang bang you're dead, put all the rumours to bed

Höstlovet tvåtusentio. Uppsala. Amanda. Alice. Carolin. Nicklas. Fredrika. Marie Antoinette. Träffat Amandas Erik. Dansat med vänner. Drukigt med vänner. Blond. Sidecut. Charlie and the Chocolate Factory. Badtunna mitt i natten. Finding Nemo. Corpse Bride. Frukost. Amelie från Montmartre. Hållit i en råtta. Kioskmongo.


Nu lyssnar jag på Spotifylistan som Carolin har gjort till mig. Jag gillar. Hi there! My name is trouble.

 




(Dirty Pretty Things - Bang Bang you're dead)

RSS 2.0