It took a moment before I lost myself in here, it took a moment and I could not be found? Again and again and again and again I see your face in everything, it took a moment the moment it could not be found?

Tandläkaren brände bort en bit av mitt tandkött. Så visdomstänerna blir kvar ett tag till, ska boka en ny tid ifall det blir problem igen. Nu sitter jag med ett hål i tandköttet. Och ont gör det. När jag gick ut från tandläkaren smakade min mun kol. Mums. Jag har just vräkt i mig en mozarellapizza och nu sitter jag med ett finger i munnen och försöker peta loss peston som har fastnat i mitt nya hål. Trevligt.





(30 Seconds to Mars - Echelon)


But life still goes on, I can't get used to living without, living without, living without you by my side, I don't want to live alone, hey, God knows got to make it on my own, so baby can't you see, I've got to break free

Imorgon ska jag till tandläkaren. Igen. Det blir fjärde gången i år. Jag bara älskar att gå till tandläkaren. Ironi. Denna gång är det mina visdomständer som spökar. De kommer inte kunna komma upp, så ska kolla om de måste dras ut. Just nu bultar det i min underkäke av smärta. Love it. Förhoppningsvis så kan de dra ut de jävla tänderna, så att jag slipper dem. Så det så.





(Queen - I want to Break Free)

I got away clean with my fake ID, no more school or mommy for me, stealing cars and breaking hearts, pills and thrills and acting smart

Sitter i skolan i onödan. Vi hade tydligen frivillig Historia B. Och det hade jag missat. Jag kunde alltså ha sovit just nu. Istället sitter jag i skolan och tycker synd om mig själv. Sebbe läser vad jag skriver.




(The Runaways - Dead End Jutice)

I was young and restless, living on the edge of a dream, when someone somewhere said come on boy, you just gotta believe

Morgonens musik





(Mötley Crüe - Raise Your Hands to Rock)

Dance floor is like the sea, the ceiling is the sky, you're the sun, and as you shine on me, I feel free, I feel free, I feel free

Igår var det tacokväll. Visserligen låg jag mest i soffan och halvsov. Socialt. Och idag är det en stor dag. Jag och Ambjörn har varit tillsammans i ett och ett halvt år. Och vi har inte slagit ihjäl varandra. Än. Kvällen tillbringade jag med Moa och Maria på hockey. Skellefteå AIK vann och gick till semifinal och ska möta Luleå. Ambjörn bombar min mobil med orden "NORRLANDSDERBY!". Sött. Annars fyller jag 19 år om exakt ett halvår. Grattis till mig!





(David Bowie - I Feel Free)

Some children died the other day, we feed machines and then we pray, puked up and down in morbid faith

Sov hos pojkvännen inatt och för första gången någonsin vaknade jag först. Jag. Vaknade. Först. Vad händer med världen? Tog en dusch på morgonen och upptäckte att jag inte hade någon deodorant eller parfym. Så jag tog Ambjörns. Så nu står jag här och luktar kille. Sexigt!




(Marilyn Manson - The nobodies)

Mental wounds not healing, who and what’s to blame, I’m going off the rails on a crazy train, I’m going off the rails on a crazy train

Tillbringade dagen i Fällfors och lekte på halkbanan. Mycket roligt. Jag var ensam tjej, så jag satt mest och pratade utan att någon lyssnade. Fast det är klart - lyssnar någon någonsin när jag pratar? Nej. Det som kommer ur min mun är ofta osammanhängande och helt off ämnet. Men det är så jag är. Bara att lära sig att älska! Hittade just ett långt, svart hårstrå på mitt golv. Lite oroväckande, då ingen som jag känner har långt, svart hår. Mysterium. Och lite äckligt.




(Ozzy Osbourne - Crazy Train)


Take my fist to break down walls, I'll top tonight, no, no, better turn me loose, better set me free, 'cause I'm hot, I'm young, running free - little bit better than it used to be

Har tillbringat några dagar i Norge med min pojkvän och hans släkt. Vi var på bostadsjakt och träffade min blivande arbetsgivare. Spenderade även ett par timmar på stan, men köpte bara en sak - fan va dyrt allt blir med svenska pengar. Fick däremot med mig en Mötley Crüe-LP hem. Kunde inte låta bli att köpa den! Underbart fin. Kom även hem med ett nytt hål i örat. Igen. Jag kan inte hejda mig själv! Det nionde hålet. Det blev gratis! Snart finns det ingen plats kvar i öronen. De kommer troligtvis falla av innan jag fyllt 20. Mysigt.






(Mötley Crüe - Live Wire)

All the different places, ringing out like a shotgun in my head, all the pretty faces, ringing out well I just can't go to bed, well how did it happen

Igår blev jag en stolt ägare av ett nytt hål i örat. Mitt åttonde. Jag vet inte varför, men det är kul att ta hål i öronen. På kvällen var jag och min fina pojkvän på bio. Vi såg Black Swan och jag gillade den. Mycket. Väldigt mycket. Idag ska vi på hockey och imorgon åker vi till Norge. Spännande.




(The Killers - All the Pretty Faces)



We shared the years, we shared each day, in love together, we found a way

Jag tog mig till skolan tillslut. Och jag var bara lagom sen. Skickade tio sms till Moa när jag inte såg henne i klassrummet. I nio stycken stod det "VART ÄR DU!!!? </3" och i det tionde "Svara. Bitch <3". Jag är bra allt kärleksfull. Känner mig oroväckande trött, med tanke på att jag sov elva timmar i natt. Otroligt jobbigt, måste nog ta en disconap innan bion ikväll.




(Black Sabbath - Changes)

We are we are the saints we signed our life away,doesn’t matter what you think, we’re gonna do it

Alltså, jag sitter och skrattar åt mig själv. Jag gick upp tidigare än vanligt och jag lyckas ändå missa bussen. Nu är jag hemma igen och väntar på nästa buss, ska gå om typ tio minuter - jag vägrar att missa den igen!



(Mötley Crüe - Saints of Los Angeles)

And hell was so cold, all the vases are so broken, and the roses tear our hands all open, Mother Mary miscarry

Det slutade med att jag somnade 20.15 igår. Socialt. Rummet blev inte städat och håret blev inte tvättat. Däremot så gick jag upp lite tidigare imorse och tvättade mitt blonda hår. Trevligt! Snart ska jag röra mig mot bussen, även idag iklädd porrstrumpbyxor, superkorta shorts och skinnjacka. Love it. Ska slänga ner ett par solglasögon i väskan också. Det är ju klarblå himmel och skinande sol. Och idag får jag sportlov. Älskar fredagar. 



(Marilyn Manson - Great Big White World)



Feeling unknown and you're all alone, flesh and bone, by the telephone, lift up the receiver, I'll make you a believer

Orkar inte med mig själv för tillfället. Jag är jättejobbig! Förstår inte hur mina vänner står ut med mig. Just nu ligger jag i sängen och är störd på mig själv. Borde städa, orkar inte städa. Borde tvätta håret, orkar inte tvätta håret. Varför kan jag inte bara göra något? Jesus Kristus, vad är det med mig? Jag hatar att vara rastlös. Jaja, ska antagligen forstätta ligga här och vara jobbig mot mig själv. Vad annars? Jag har definitivt inte alla flingor i paketet. Ibland undrar jag vad andra skulle göra om de hörde vad som pågick i mitt huvud. Troligtvis skulle det bli galna. Som jag.




(Depeche Mode - Personal Jesus)

I don't mind you keeping me on pins and needles, if I could stick to you, and you stick me too

Jag och Ambjörn mötte Moa utanför skolan imorse. Hon tittade värderande på mig och utbrast "Det är för kallt för skinnjacka. Det är vinter!". Jag bryr mig inte. Det är officiellt vår. Det är mars. Idag kände jag mig äntligen som mig själv igen. Skitigt hår, svart sotning, stumpbyxor under korta shorts och skinnjacka. Underbart.





(Marilyn Manson - Heart Shaped Glasses)

I won't stand in your way, let your hatred grow and she'll scream, and she'll shout, and she'll cry, and she had a name yes, she had a name

Mars idag. Vilket betyder vår - iallafall i mina ögon. Så idag trotsar jag Norrland och kör på skinnjacka. Fuck you!



(Muse - Stockholm Syndrome)

RSS 2.0