They say the war is over, I say it's just the start, we have been fighting for so long, to hide the way we are

En spellista perfekt för att älska och att hata. Perfekt för närhet och för distans. Åtminstone om man är som mig. Egenskapad ensamhet. Drar mig undan från dem som jag älskar, för att sedan komma krypande tillbaka i tårar och smärta. Mitt egna destruktiva beteende. För vem passar in i normal? Inte jag - inte du. Ingen. Bevisa att jag har fel.




(Innerpartysystem - Everyone is the Same)

Forgetting thoughts of ever dialing your number, I have no doubt

Hittills har mitt jullov bestått av sömn. Minst 12 timmar varje natt och sedan en disconap 5 timmar varje dag. Mitt liv är meningsfullt just nu. Vintern är inte min årstid. Jag blir bara trött och vill inget. Vilken partybrud jag är. Nu taggar vi det nya året och sedan lämnar vi Skellefteå.




(Dear & Departed - Are You Feeling Awkward Yet?)

The way you're dancing, makes me come alive, makes me shiver and perspire

Spelade Dundercupen igår med Fp2b och med några ur min klass. Min fina pojke stod i mål och jag spelade vänster forward - som alltid. Är otroligt stolt över mitt lilla mål och över att jag sänkte två killar samtidigt. Tuff tjej. Moa satt med en skylt och tittade på. Psycho Boy och Amis! Koolt att vara ensam tjejen i ett killag. Like.



(Placbo - Kitty Litter)

If you leave me tonight, I'll wake up alone, don't tell me I will make it on my own, don't leave me tonight

När man står i underkläder tre minuter innan man borde gå till bussen känner man sig lätt stressad. Så var det för mig idag, men då ringde min fina pojkvän och sa att han har bil. Score! Och plötsligt har man 40 minuter extra på sig på morgonen. Dagen börjar med Secondhand Serenade blandat med Placebo. Dagen börjar bra.




(Secondhand Serenade - Stay Close, Don't Go)

We're the drunken gods of the living dead, we're the voice, we're the voice, we're the voice in your head



(Mötley Crüe - White Trash Circus)

They should've never let me out, I'm public enemy

Dagens låt




(Mötley Crüe - Just another Psycho)

I see the sun rising and all you see is its fall, fall, fall

Jag är inte skapad för minusgrader och snö. Jag är skapad för stekande sommarnätter och stormiga höstdagar. Lyssnar på The Kooks - som alltid ger mig sommarkänslor. För sånt behöver jag. Sommarkänslor. Känslor över huvudtaget faktiskt.



(The Kooks - See the Sun)

Well I'm just outa school, like I'm real real cool, gotta dance like a fool

Som många andra kvällar sitter jag med min älskade dator i knät. Har självklart godis och chips här också. Jag hade en dricka, men den ramlade ner på golvet och rullade in under min säng. Inte värt att hämta den - det är äckligt där under. Massa monster och dammtussar. (Note to myself: STÄDA!). Nu ska jag se Cry-Baby -igen- och sjunga med i alla låtar. Hothot.



(Iggy Pop - Real Wild Child)

Rape me my friend, rape me again

Hej alla Olivias läsare, Moa här. Sitter på engelskan med fröken uppsala här brevid mig och jag tänkte göra ett litet gäst inlägg.

För några månader sen ,på skolavslutningskvällen för att vara exakt ledde lite för mycket alkohol till ett litet berusat samtal. Då man öppnade upp sig lite mer än man skulle ha vågat annars. Ni vet att det händer att man vaknar upp dagen efter och tänker - jävlar det där skulle jag aldrig ha sagt.  När jag vaknade upp den dagen efter i juni kände jag verkligen inte så. Nej nej verkligen inte, jag tänkte att jag verkligen tyckte om den här människan jag pratat med "påriktigt" för första gången, Oliva dvs. Det krävdes ytterligare ett sådant här fyllesamtal innan vi tog oss samman och gick och fikade.
Nu är den här jäntan min vän. Jag har kommit att älska hennes randomness(ni som har läst den här bloggen vet att jag pratar om) och att vi är så lika. Det visade sig nämligen att jag och kvinnan har exakt samma komplex! Hur som helst gillar dig you beautiful bastard, trots dina uppsala dialekt ♥

Sweet dreams are made of this, who am I to disagree?

Det är -18 ute och jag taggar inte på att gå till bussen. Först en 8 minuterspromenad till den avlägsna busshållplatsen och sen stå och vänta för att bussen är sen. Jag bor verkligen i norra Sverige. Otaggad. Idag är det Lucia också. Det betyder att jag har öppnat mer än hälften av alla luckor i min julkalender. Jag vill ha en chokladkalender hela året om. Mest bara för att.





(Marilyn Manson Lyrics - Sweet dreams (are made of this))

A quiet desperation's building higher

Äter godishalsband och lyssnar lite halvhjärtat på 30 Seconds to Mars. Godishalsband, har det alltid smakat tvål? Särskillt de rosa. Jag kommer iallafall ihåg att det var jättegott när jag var liten. Smaken kanske ändras när man fyllt 18 år? Borde undersöka det. Spotifyreklam gör mig galen.



(30 Seconds to Mars - A Beautiful Lie)

Cause today I found my friends, they're in my head

Under en jättelik hög med kläder, Vouge och skräp hittade jag min försvunna religionsbok. Den har varit borta i veckor. Sen innan höstlovet tror jag. Bra koll Olivia, otroligt bra koll. Nu är det bara att skriva hemtentan om judendomen. Score. Nirvana rullar ur högtalarna.




(Nirvana - Lithium)

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had


John Lennon dog bara 40 år gammal. I dag är det 30 år sedan han mördades. Idag hyllar världen honom. Ska om en stund sätta mig i soffan och titta på dokumentären "Jag dödade John Lennon".


(Gary Jules - Mad World)

I’m coming up on infra-red, there is no running that can hide you, 'cause I can see in the dark, I’m coming up on infra-red, forget your running






(Placebo - Infra-red)

On the floors of Tokyo, a-down in London town's a go go

Somna gjorde jag aldig. Men sånt får man leva med ibland. Idag har jag fått en ny kompis. Han heter Elliot och är en teddybjörn. Söt som socker och mjuk som sockervadd.



(Billy Idol - Dancing with myself)

Those freaks was right when they said you was dead

Snart kan jag somna. Jag känner det på mig. Snart. Tänk vad många timmar jag har sovit bort i mitt liv. Jag kunde sova i 18 timmar utan problem. Utan att vakna en enda gång. Det kanske är det kroppen försöker berätta - att det är dags att ta igen några av alla de timmarna jag slösat på sömn.




(John Lennon - How do you sleep?)

Do you see my problem if I never explain it

En duracellkanin på amfetamin. Det är jag just nu. Kan inte sitta still - vill inte sitta still. Kan inget, vill inget. Kan allt, vill allt. Orkar inte med mig själv förtillfället. Då är det dåligt - när din egen hjärna skriker håll käften och sitt still. Fränt. Lugn musik låter som slow motion. Högt tempo låter som smurfarna på helium. Har satt en stor, rosa post-it på min dörr som säger åt mig att inte glömma miniräknaren imorgon. Otroligt rosa. Skrikigt rosa. Hjärnan är kaos och osorterad. Ur balans. Moa kallar mig random. Hon kanske har kommit på något där?




(Tegan and Sara - So Jealous)

And we'll be good, this time we'll get it.. we'll get it right

Skulle ha gått upp för en timme sedan. Jag vaknade för tio minuter sedan. Och nu sitter jag här. Klar. Gårdagens smink med ny mascara och samma skitiga hår i hästsvans. Hunnit klä på mig har jag också gjort. Jag är en sexbomb. Och nu till det roliga - jag behöver inte gå till bussen förrän om 10 minuter. Värt att stressa? Note to myself: kolla på klockan imellanåt!



(Muse - Exogenesis: Symphony Part 3 [Redemption])

 


I'm so empty here without you, I know they want me dead

Sitter här med "pandasmink", glasögon och mina grå fjortismjukisbyxor. Sköna är de iallafall. Öppnade första luckan idag. Har ju en Hello Kitty chokladkalender! Moget Oliva, mycket moget. Love it! Som vanligt spelas det musik ur högtalarna, idag Marilyn Manson. Och det säger en hel del om dagen mående och humör.



Update:
Moa skickad just smset: JAG HAR OCKSÅ EN HELLO KITTY CHOKLAD KALENDER :D. That made my day.


(Marilyn Manson - the Last day on Earth)

RSS 2.0