When you can wear what you feel

Måndagmorgon igen - grafisk kommunikation. Vi har fått en ny uppgift att jobba med, som faktiskt är ganska rolig. Vi ska välja en film och sedan göra ett nytt omslag till den. Jag har valt Sex and the City: The Movie -oväntat va?-, så nu sitter jag och funderar lite på hur jag ska göra mitt omslag till den.







(Jennifer Hudson - All Dressed In Love -SATC soundtrack-)

Skydive naked from an aeroplane

Tänker på de senaste böckerna jag har läst, den jag läser förtillfället och boken som ligger och väntar på att bli läst. Alla fyra har något gemensamt. Sex, droger och rock'n'roll för att uttrycka det simpelt. Men vad är det nu för fel med simpelt? Och vad skulle det vara för fel med temat sex, droger och rock'n'roll?




(Mötley Crüe - Kickstart my heart)

So whats the point of robbery when nothing is worth taking?

Min bästa vän Amanda är ovärdelig - inget och ingen i hela världen kan ersätta henne. Jag skulle aldrig klara av att förlora henne. För vem skulle jag vara utan min Amanda? Det är en sak jag aldrig vill få reda på. Jag saknar dig hela tiden - kan knappt fatta att det är sexton månader sen jag flyttade från Uppsala. Jag saknar mitt första riktiga hem. Jag saknar dig och alla andra! 
 


Jag älskar dig!


(No Doubt - Stand and Deliver)

It’s in the water baby, it’s between you and me

Bara för att Nicklas ska skriva ett blogginlägg om mig på sin blogg!!! Jag är nyfiken på -och lite rädd för- vad för hemskheter om mig som han tänker avslöja för världen!





(Placebo - Post Blue)

You were not alone, dear loneliness

Idag dog jag lite på insidan - Foo Fighters tar en paus. En lång paus. De som äntligen släpper sin Greatest Hits-skiva (som också innehåller två nya låtar!) och nu kanske det blir deras sista. Förhoppningsvis kommer de tillbaka, better than ever.




(Foo Fighters - Stranger Things Have Happened)

To listen to the voice that told me

Dagens impulsköp kom från pappa -till mig- när vi var på stan (det började med att vi var på ICA för att köpa sallad, men sen åkte vi till stan för att köpa nya brandlarm). En dockningsstation till min iPod - så jag har med andra ord en ny leksak som har flyttat in i min bokhylla.

Förövrigt har jag inte haft så mycket att göra idag (därför jag följde med pappa från början), eftersom pojkvännen har åkt till Umeå för att spela basketmatch. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya bok, SLASH, lyssna på musik och vänta på att Top Model ska börja.






(Nada Surf - Always Love)

Echoes and silence, patience and grace

Grafisk Kommunikation A börjar änltigen lida mot sitt slut. I två och en halv timme har vi haft genomgång. Och det var en "snabbgenomgång" för att citera min lärare PG. Äntligen slutar vi!



(Foo Fighters - Home)

Tear it off, but not a lot, only so much you can take



(Foo Fighters - Weenie Beenie)

It's the place that you have come to fear the most


När jag vaknade imorse -runt 12- så var det tyst i huset. Jag gick upp och tittade ut genom fönstret och ser mamma med en kratta i högsta hugg på baksidan, Rut och Siri som springer runt och leker och pappa som står och pratar i mobiltelefon på framsidan. Alla iklädda i stövlar, mössa och vantar. Mina föräldrar har städat bort hösten, med andra ord krattat löv, klippt till buskar och gjort annat som måste göras på baksidan innan snön kommer och lägger sig över lilla Skellefteå som ett kallt, vitt täcke.

Jag kan inte göra något annat än att tänka på när pappa börjar elda på övervåningen medans snön faller tyst och tugnt utanför fönstret. Det låter mysigt, men jag längtar ändå inte - jag vill ha sommar och sol!


(Dashboard Confessional - The place you have come to fear the most)


RSS 2.0